25Okt, 20

Schweinebrötchen gefüllt mit Feigen und Walnüssen, begleitet von Blumenkohlpüree

Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το www.dimitrisskarmoutsos.gr ΧΡΟΝΟΣ:  180 min  ΜΕΡΙΔΕΣ:  6  ΔΥΣΚΟΛΙΑ:  3 Υλικά Για το ρολό: 1 ½ – 2 κιλά χοιρινό φιλέτο, χωρίς κόκκαλο, ανοιγμένο για ρολό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. θαλασσινό αλάτι 6 κλαδάκια θυμάρι 20 μακρόστενες φέτες χοιρινή, καπνιστή πανσέτα με μπαχαρικά Για τη γέμιση: 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμ …

0 Kommentare64 Ansichten
25Okt, 20

Suppe mit Linsen, Gemüse und Wurst

Υλικά 2 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 1/2 φλ κρεμμύδι, κομμένο 1 φλ καρότο, κομμένο 2/3 φλ σέλερι, κομμένο 225 γρ λουκάνικο γλυκό 6 φλ ανάλατο ζωμό κοτόπουλου 1 1/2 φλ φακές 6 κλωνάρια θυμάρι 3 φύλλα δάφνης 1/2 φλ φρέσκος μαϊντανός, κομμένος 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι 255 γρ φρέσκο baby σπανάκι Διαδικασία Ζεσταίνουμε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο σε …

0 Kommentare87 Ansichten
25Okt, 20

Mit Wurst und Gemüse gefüllte Pilze

Μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το www.dimitrisskarmoutsos.gr Υλικά Για τα μανιτάρια: 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο  24 μεγάλα καπέλα μανιταριών χωρίς κοτσάνι αλάτι  πιπέρι Για τη γέμιση: 1 1/2 κ.γ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο  350 γρ χωριάτικο λουκάνικο 4 σκελίδες σκόρδο, τεμαχισμένες 20 κοτσάνια μανιταριών, λεπτοκομμένα 1 κορμός σέλερι και η κ …

0 Kommentare88 Ansichten