0 comments2 Views

Κόψτε το κρέας σε μικρά κομμάτια και κόψτε σε τετράγωνα το κρεμμύδι. Πιέστε το σκόρδο. Ζεσταίνουμε το λαρδί σε μια κατσαρόλα και τηγανίζουμε το κρέας σε αυτό για 10 λεπτά. Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίστε το τηγάνισμα.  Ρίξτε κόκκινο κρασί και ζωμό και προσθέστε πάπρικα σε σκόνη και τα μπαχαρικά. Καλύψτε και αφήστε να σιγοβράσει για 40 – 50 λεπτά. Καθαρίστε τις πιπεριές, τις πατάτες και τις ρίζες και κόψτε σε μικρούς κύβους. Καθαρίστε και ξεφλουδίστε τις ντομάτες, αφαιρέστε τα σπόρια και ψιλοκόψτε. Προσθέστε τα πάντα στη σούπα και σιγοβράστε για άλλα 20 λεπτά. Σερβίρετε με ζεστό ψωμί.

500 γραμμάρια βοδινό κρέας

1 φακελάκι Maggi Fix για Gulasch

  • 4 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 50 γρ. Λαρδί
  • ¼ λίτρο κόκκινου κρασιού
  • ½ λίτρο ζωμού κρέατος
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη πάπρικας γλυκό
  • λίγο αλάτι και πιπέρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη κύμινο
  • 2 πιπεριές, πράσινες
  • 200 γρ πατάτες
  • 1 καρότο
  • 5 ντομάτες
Share

Post comment