Περιγραφή
Για την παραγωγή, το ζαμπόν θεραπεύεται ξηρό και με μίγματα μπαχαρικών στο εσωτερικό, μεταξύ άλλων. τρίβεται με σκόρδο , κόλιανδρο , πιπέρι και αρκεύθου .
Το ζαμπόν στη συνέχεια στοιβάζεται σε δοχεία, με διαρροή χυμού κρέατος από τις λίμνες . Μετά από μερικές εβδομάδες παραμονής, τα ζαμπόν απομακρύνονται από την άλμη και αφήνονται να καούν για μερικές ημέρεςαποθηκεύεται ξηρό.
Στη συνέχεια, το ζαμπόν καπνίζεται κρύα για τουλάχιστον μια εβδομάδα σε ειδικούς, χτισμένους από τούβλα θαλάμους καπνίσματος με κωνοφόρα και πριονίδι από το Μέλανα Δρυμό
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.